Двадцать-сорок шесть

Терпіти сил не зміг тоді знайти.
Не уявляла,як без тебе буду жити...
І легко так,як ти від мене зміг піти
Я не змогла тебе в мені убити.

Безжально час впливає на людей...
Пройшли роки.Змінивсь, що говорити.
Відтоді ти вже полюбив дітей,
Я-ніч, бо в ній спокійніше творити.

А я все та ж..В моїм житті
Ти знаменитий став своєю роллю.
Тобі ще й досі я присвячую пісні...
І відсилає серце...бандероллю.


Рецензии