Випадкова зустрiч

Я побачив тебе випадково, -
Усміхнулась й по стежці пішла.
Не спромігся тоді і на слово,
Бо вразила у серце стріла.

Вже забути тебе я не можу, -
Незникома ця світла краса,
Що нагадує так дику рожу,
Ніжну й чисту, мов рання роса.

На красу дивну цю задивлюся,
Спраглі свої зволожу уста,
З небесами у щасті зіллюся,
І пропаде життя гіркота.

Зачарований весь, зачумілий, -
Щастям повна вразлива душа.
Від любові ущент захмелілий -
Зацвіла весняна черемша.


Рецензии