За короткий час

Сьогодні ніч, а завтра день,
Але залишиться незмінним,
Те, що за короткий час
Я зрозуміла...
Мені бракуе так тебе!
Як місяцю бракуе зорей,
Як літу мало квітів в полі,
І як мабуть ніколі ще,
Мені не бракувало так людини,
Ч'ї очі бачила лишь раз...


Рецензии