***

Синє усе довкола,
Холодом дихає.
Обличчя усмішка квола
Надії уже не дає.

Обличчя уже потоками
Не вкрите рясних сліз.
І бути тобі морокою
Я відмовлюся навідріз.

Я б щастям хотіла бути,
Лиш радість нести.
Бо рук твоїх не забути.
Не відпусти...

Натомість для тебе смуток я.
Благаю,за це прости.
Мені б лише твоє ім*я
Крізь життя пронести!

Мені б лише молитися
До твоїх очей,
По тілу теплом розлитися
Крізь холод ночей,

Мені б цілувати тільки
Гарячі пальці твої,
Тебе обійняти на хвильку
- всі мрії мої.


Рецензии