Тв й вогонь

Твій вогонь - це щось неймовірне.
Він запалює щось у мені.
І у мене з’являються сили.
Це не вперше, як не крути.

Я не можу від себе ховатись.
Я як тінь, що тиняється крізь
Простори, бажання, усталість
І мрії дитячої ріст.

Твій вогонь дає мені простір,
Натхнення і навіть біль,
Що розвіяти дуже просто.
Я вірю. І ти в мене вір.

 


Рецензии