Ода задроту

Ти вконтакті сидиш,
Цілий день засихаєш,
Від флеш-ігор торчиш,
Іншого й не знаєш,
Вже всю ферму засадив,
Літаки й машини всі купив,
І тваринок виростив,
Зомбаків всіх давно вбив,
І стільки геройств натворив.

На стіну, нове відео кидаєш,
Сотні лайків заробляєш,
Так самооцінку підіймаєш.
Новий Рік, Різдво чи інше свято,
Ти кидаєш листівок багато.
Чужі стіни спамом засераєш,
То так, ти всім добра бажаєш?
Ввічливі люди ставлять лайки,
І ти ведешся на ті байки.
Кохану собі не шукаєш,
Бо достойної не знаєш.

Дженна Джеймесонн, рука і смазка –
Де знайти крутішу казку?
Нащо цей сірий, реальний секс,
Коли віртуальний – вже як рефлекс.
Сталеві м`язи. У тебе на правій руці,
Всі інші – м`які й зав`ялі кінці.

Віртуально – мачо багатий,
А реально – ботан бомжуватий,
Бо, щоб життя хороше мати,
Треба жопу підіймати,
Негараздів не боятись,
І в реалі спілкуватись.


Рецензии