Серце...

Розбите серце
Знову не зібрати.
Мале відерце
Знову біля хати.
Я був малий,
Не думав про кохання.
Я був живий,
І жить було бажання.
А зараз гірко,
Терпне воля,
В грудині дірка,
І в кайданах доля.
Та все проходить,
І мина кохання.
Час душу лічить,
Лиш було б бажання.
Й тебе забуду,
Я надіюсь щиро,
Самотнім буду,
І з душею в мирі.


Рецензии