Молитва

Сьогодні в церкві свято,
Зібралося людей багато,
Будуть бога прославляти,
«Спасибі» за своє спасіння казати,
«Алелуя» всі співають,
Щиро добра собі бажають:
Просять здоров`я для мами і тата,
Щоб підвищилась зарплата,
Щоб дітки гарно вчились,
І даїшники по-менше трудились,
Щоб тітку прооперували,
Щоб брата в армію забрали,
Щоб сусід продав машину,
А коханець подарував перлину.
Отак стоять мільйони й щиро просять,
За це дари своїм божкам приносять,
Хтось кидає десятину,
А дехто переписує хатину.
Та є проблемка невеличка,
Не розібрати ні словечка.
Мільйони стали й просять,
Як поняти що голосять?
Щоб любов`ю нікого не виділяти,
Люблячий отець вирішив нічого не давати.


Рецензии