Без ГМО

В жопу ваше ГМО
Ми живемо тутаго.
Свої кури ми тут маєм,
День за днем їх доїдаєм
Та гарнесенько їбаєм,
На індиків ми кончаєм.
Всьоравно шо одягати,
Бо прийдеться всьо засрати.
Гоїрки в клубі їмо разом,
Бурачанку п`ємо з газом.
Коноплю ми курим дружно,
Саранчу жуєм сутужно.
Хробаки нам не страшні,
Бо вони ж бо їстівні.
Шоб не їли бараболю,
Мусім їсти їх з ікрою.
Всьо червиве ми їмо,
Бо воно без ГМО.


Рецензии