Я ненавиджу тебе

Я хочу тебе придушити,
Бридку пику тобі набити,
За яйця прив`язати
І паяльником питати,
Соски тобі відірвати
І сережки змайструвати,
Зуби повибивати
І на ниточку їх нанизати...
А будеш кричати –
Буду паяльником їбати.
Коли будеш ти втікати,
Пущу собак наздоганяти,
Вони тебе покусають,
І кишки погані повипускають.
Стерв`ятники поприллітають
І все тіло розкрамсають.
Кістки твої поламаю
І в гній закопаю...


Рецензии