Evil performance

               



Тікай, біжи назавжди з мого серця!
Не залишай слідів та шрамів ти на ньому.
Я так довірливо відкрила тобі денце
Душі моєї. А ти зіграв на цьому.

Зіграв, так боляче, так тяжко, так непевно,
Як грають у театрі на виставах.
Тепер я знаю - все було даремно,
Я була лялькою в твоїх дурних забавах.

Не повернути час, його не переграти,
Назавжди буду з цим я почуттям.
Колись можливо стихне біль утрати,
Розійдеться твоє життя з моїм життям.   


1.03.2013


Рецензии