Старiсть, зрiлiсть, юнiсть, дитинство

Старість, зрілість, юність, дитинство
Є здобутками крізь роки –
Де сама себе відчуваєш,
Де впізнані рухи Душі.

Через кожен життя період
Йдеш поволі або біжиш, –
Відчуваєш себе собою
Чи сховатись від світу спішиш.

Намагаєшся встигнути, взяти,
Наздогнати або досягти
І не зчуєшся, як забута
Сутність істинна, Шлях Душі.

Ти є ти – і сьогодні і завтра,
І завжди, і в усі часи.
Все твоє є завжди з тобою –
Лиш сама себе полюби.

Полюби свою Душу і Тіло,
Полюби свої вчинки й думки.
Нарікання забудь і силу
Відшукай у самій собі –

Силу радості, силу Любові,
Силу бути собою в собі.
Не порівнюй нікого з собою.
Просто й щиро себе люби.

 24.08.2011


Рецензии