Я тобi розкажу

Я тобі розкажу,
Я тобі заспіваю,
Я тебе віднайду
Скрізь, де ти побуваєш.

Я побачу тебе
Серед квітів і трав.
Я почую тебе
Там, де вітер гуляв.

Я зустріну тебе,
Нагадаю про нас,
Ти згадаєш себе
І зупиниться час.

Я відчую тебе
Тим, що завжди живе.
І у відповідь серце
Твоє оживе.

Як летіли Світи –
пролітали повз нас,
Як летіли віки –
Ми згадаємо враз.

Серед ясних зірок
Ми воскреснемо знов
І собою запалимо
В світі Любов.

18.08.2011


Рецензии