Оксамитова мiсячна стежка

Оксамитова місячна стежка
В морі стелеться кожного вечора
Від Землі, від піщаного берега
До велично-яскравого Місяця.

Заворожено люди дивляться,
У красу Світила закохані.
Хвилі тихо у морі гойдаються,
Сяйво місячне щоб не сполохати.

Хто піде у дорогу дальнюю?
Ступить хто на стежинку ясную?
І кому у південній темряві
Розстелилась доріжка місячна?

18.08.2011


Рецензии