Твоi вуха заткнули лестощi

Твої вуха заткнули лестощі,
Твої очі закрили обманом,
Напоїли водою мертвою,
Заморочили розум дурманом.

Як захочеш від бруду очиститись,
Як захочеш від пут звільнитись,
Як захочеш зневіри позбутися, –
Ти покличеш мене, мій милий.

Ти покличеш мене не голосно,
Ти покличеш мене Душею.
Я почую і Сонячним золотом
Запалає все навколо тебе.

Я врятую тебе від хитрощів
І поставлю захист від сили,
І загою зранені нутрощі,
Як захочеш ожити, милий.

Вийдеш ясним з Мороку Темного,
Ти повернешся дужим, радісним,
У Любові і Світлі скупаний,
Ти Душею засвітишся лагідно.

17.08.2011


Рецензии