Кожноi митi ми вибираeмо

Кожної миті ми вибираємо.
Вибравши напрям, далі ідемо.
Кожної миті ми забуваємо.
Кожної миті ми пізнаємо.

Ідемо стежками, ідемо дорогами.
Інколи поруч, інколи врозтіч.
Ідемо в радості, щастям окрилені,
Або в сльозах, що заслали очі.

Усі ми бажаємо Шляху одного –
Щоб нас привели ті стежки і дороги
Крізь радість і щастя, крізь сльози й тривоги
До Світла й Любові, до Неба, до Бога.

Душею звіряючи напрям і силу,
Ми вибираємо крила і сльози,
Ми вибираєм Людину єдину,
Ми вибираєм стежки і дороги.

13.08.2011


Рецензии