Ти готова прийняти Любов?

Ти готова прийняти Любов?
Ти готова Любов дарувати?
Не вихоплюючи з небуття,
Те, що може болю завдати.

Не висвічуючи дрібне,
Дріб’язкове, чуже і зайве;
Заколисуючи старе, наболіле,
Щоб зникло зовсім.

Щоб Любов засвітила буття,
Запалила Вогонь Священний,
Щоб наповнила смислом Життя
І розлила тепло душевне.

Ти готова прийняти Любов?
Ти готова Любов дарувати?
Ти – Людина, а, отже, Життя
І Любов в тобі мають єднатись.

11.08.2011


Рецензии