Дякую за минуле

Дякую за минуле,
Дякую за прийдешнє.
Живу тим, що є сьогодні,
Живу тим, що є справжнє.

Вітаю радість і щастя,
Що світять в очах Людини,
Вбираю Любов і Світло,
Що з Сонця ідуть щоднини.

Єднаю людей і себе
У Коло Вогню і Неба,
Збираю росу й каміння –
Свій Шлях торувати треба.

Приймаю життя всім серцем,
Сповідуюсь тільки Душею.
Всім дякую за минуле,
Всім дякую за прийдешнє.

11.08.2011


Рецензии