Туман насуваeться з моря

Туман насувається з моря.
Тане обрій як сніг.
Сіро-блакитний колір
Присипав усе, що зміг.

Гори сховались у мряці,
Чайки летять в нікуди,
Нізвідки вони виринають –
Не видно навіть води.

Тихо, спокійно навколо.
День заколисано спить.
Небо впало на море,
Та Сонцю – й крізь морок світить.

11.08.2011


Рецензии