Iскри вражень

 
Читаю. Вчитуюсь. Вражаюсь.
Ціную Вас. Боготворю.
В шквалі емоцій розчиняюсь.
В чуттєвім полум’ї горю.

Палка любов у творчім «ліжку»
Звела тенета на віки.
Зі слів закоханих доріжка
Полихоманила рядки.

Нікому так ще не вдавалось
Заглибитись до дна душі.
Щаслива ж та, кого торкались
Такі зворушливі вірші!

Тамую щем в душі і тілі,
П’яниться хмелем голова.
Подумать страшно, що ж на ділі,
Коли вражають так слова?!


Рецензии