Шукаю знайомi обличчя

Шукаю знайомі обличчя
У натовпі, серед людей,
Шукаю знайомий погляд,
Крізь темну масу очей,

Що дивляться і не бачать,
Вдивляються і не збагнуть –
Що в кожній постаті поруч
Є чиста Людини суть.

Ми всі є одне, з одного.
Ми всі в глибині себе.
Ми з’єднані всі незбагненно
У світлий прекрасний Світ.

Не зв’язуйте собі руки,
Не крийте своїх очей,
Співайте на повний голос,
Радійте серед людей.

Радійте собою і Світом.
Цей Світ із таких, як ви.
Дивіться на інших привітно –
В них можна своє щось знайти.

4.09.2011


Рецензии