E неповторнiсть сьогодення

Є неповторність сьогодення
В вечірнім небі, у зірках,
В простих словах, а не химерних,
У рідних посмішках, очах,

У поглядах, у розумінні
Буденних, звичних справ, речей,
У відкритті чогось такого,
Що досі ти іще не знав.

Є неповторність сьогодення
В спекотних вересневих днях,
У яблук важкості падіння,
В осінніх пахощах й ночах.

Востаннє пахнуть матіоли
Медвяно в надвечірній час.
Вкриває небо прохолода. –
Осінній перший день загас.

1.09.2011


Рецензии