Тебе огортаe серпанок

Тебе огортає серпанок,
Крізь листя світло дрижить,
Сонце стоїть високо,
Проміння на скронях блищить.

Натруджені руки склавши,
Ти мружишся до тепла.
Із кожної зморшки, складки
Світить твоє життя.

В дітях живеш і дітьми
Будуєш своє життя.
Не в силах себе звільнити
Від материнства.

Спокій, як вище надбання,
В серці мудрім росте.
Мамочка, мама, мамуся
В дітях своїх живе.

1.09.2011


Рецензии