Листя кружляe додолу

Листя кружляє додолу,
Листя кружляє в траву –
Стиха, поволі, поволі…
Осінь вступає в красу.

Вбрання зелене і жовте
Спускається спроквола.
Сонно дерева мружать
На листя, що ще на гілках.

І яблук духмяний запах,
І ранок у «дрижаках»
Означують ясного літа
Завершення. Осінь – в правах.

28.08.2011


Рецензии