Пломенie схiд Сонця рожево

Пломеніє схід Сонця рожево,
Пломеніє Любов’ю Душа.
Є Любов. Є життя в Любові.
Без Любові життя – не життя.

Без Любові краса зів’яне,
Без Любові вогонь жеврить,
Без Любові Людина гине.
Без Любові Душа не злетить.

Пломеніє схід Сонця рожево,
Пломеніє Любов’ю Душа.
І під Сонячним променем море
Знову, вкотре уже, ожива.

Оживають прозорі хвилі,
Оживають дерева, трава.
І в Любові, і з сходом Сонця
Оживає Душа моя.

25.08.2011


Рецензии