БожеВiльно 3

Ти єдиний, чий номер я вже пам'ятаю.
Ти зі мною давно. А навіщо, не знаю.
Хоч настирливо сіллю на серці стираю,
Все одно відчуваю. Тебе відчуваю.

Я назавтра забуду, закрию, закину подалі,
Я зламаю навмисно цукрову скоринку на каві.
Я засиплю тим попелом море своєї печалі,
Щоб усі почуття - не твої - у мені замовчали.


Рецензии