Парвона

           ***
Парвонага
       махлиё булиб
Сезмабман,
        тонг
          отганини хам
Айлановриб,
         колганди улиб
Эссиз..иккимиз
      булгандик хамдам
Кулиб куйдим
          келган гояга
У йиглаб,
       куйиб
           улган булса
Мен кулиб,
          маглуб кояга
Не ажаб..
         улиб куйсам..
        ***


Рецензии