на днi бездонних чаш твого погляду

на дні бездонних чаш твого погляду –

я, мої світи і міста

мої руки, брами і вежі

мої груди, мури і холод

на тлі мого погляду –

ти абсолютно виключний

я ж дивлюсь на всіх і бачу усіх однаково

тебе ж інакше і до деталей

яких мільйони

чаші чаші твого погляду

дозволь я вип’ю їх поцілунком

дозволь заберу твої очі з собою

і покажу їм те що мені хочеться

мені надто боляче

що ти дивишся в сторону

коли я поруч жарка мов доменна піч


Рецензии