Кушлардан урган

          ***
Тарбия беришни,
              кушлардан урган
Кулишни, 
       йиглашни,
               учишни ургат!
Улжани олишни,
             ёвга ташланишни
Шу,оддий хакикат..
                билмасанг..
Бас кил-а..
           тугишни..
          ***


Рецензии