Сила душi

Чашка чаю або кави на столі…
 Одинокий вечір опускається на місто.
 А в голові крутяться знову думки —
 Хоча на серці якось зовсім пусто.

 Зимовий вечір і зимова ніч,
 Снігом припорошені дороги.
 Тіні мелькають мимо якихось узбіч,
 А люди чомусь не відчувають холоду.

 … Думки літають десь далеко,
 Дивні образи мелькають у мозку,
 Ніхто не казав, що буде легко,
 Але й не очікувалося стільки смутку…

 І мрії повільно втілюються в життя,
 По реальності йдуть впевненою ходою,
 Лиш підійшовши до роздоріжжя
 Чуєш стуки серця, що відбиваються у мозку.

 Завжди вибір буде у житті,
 Постійно стояти доведеться на розпутті,
 Але саме в цьому сила душі –
 Зробити правильний вибір і мати силу не звернути….


Рецензии