Ви розчарувалися?

Ви розчарувалися в мені?
Таки Ви знов сказали,
Мені здається все це дивним,
Чомусь все так, дивлюсь і думаю,
Невже у Вас так багато слів?
Тих рядків із вірша непотрібних нікому,
Промов лише слова "я буду поряд",
І все,слова залишаться десь так далеко,
Мабуть,там де сходить сонце.
Пройде лиш день,а спогади у пам'яті,
Так близько,близько у думках,
Невже по кроках,по маленьких кроках,
Ви все-таки дійдете до мрій?
Ви розчарувалися в мені,
Чомусь мені здалося,
Слова чіпають за живе,
А спогади,спогади у серці,
Легенда із мрійливих снів.


Рецензии