Волосся

Він прагне відчути, шовка прохолоду
Він захищає це бажання, від чужих очей
і сяє ореолом, березневим ранком
її волосся, довге та густе

Не в силах погляд відірвати
Крадькома. мов хитрий лис
Очами в хвилі поринає
сміючись..
нехай потоне він в тих хвилях
навік безодня забере
як штормом здіймуться ті води
обуренню не має меж

Але він знайде сили, підвестись
протистояти проти вітру
завадити лихій стихії
і злитися зі штилем ..

Посвящено Л.


Рецензии