Вона

...
Заплющуєш очі,падаєш в сон
Знову мовчу думкам в унісон
Лише голоси не полишають
Пісню за піснею перемикають
Втомлені пальці без змоги торкатись
Тих кому варто ще посміхатись
Ця нова динамічна тиша
Що відразливе робить гірше
Що породжує недовірші
Серце змушує битись тихіше
Де поділася моя ніч
Наречена що чула 'спіч'
Малювала зі мною світ
Та все слухала новий спліт!
Реготала зі мною з молитв
Та читала про синіх китів
Та з якою пили до ранку
І що завжди тіка на світанку
Я боюся тебе втрачати
І ночами безцільно спати
Бо дорослішати- страждати
Їм цікаво вночі тільки спати...


Рецензии