Любиш ти мене...

Любиш ти мене...

Любиш ти мене чи не любиш
Будеш ти зі мною чи не будеш
Скажи мені бо я не знаю
Я тобі віддам усе що маю

Не маю сил терпіти ці солодкі муки
Своє серце віддаю у твої руки
Тільки ти міцно його тримай
Не розбий його і не зламай

Адже моє серце не камінь не шмат заліза
Його не покладеш до кишені чи до валізи
Адже я не можу без тебе жити
І не можу тебе я не любити

Адже кохання це така штука
Тут не можна сидіти склавши руки
Треба кохати і бути коханим
Щоб ніщо не сталось погане

Люба кохай мене з ночі до ранку
І я не знайду кращої коханки
Дай мені все і відразу
Щоб я покохав тебе з першого разу

Ніяк не можу забути ті слова
І знову від них кругом голова
Адже ти у мене в житті одна
Як у році буває одна лиш весна

І якщо мене кохана ти покинеш
Тоді усе навколо зів'яне все загине
І моя любов до тебе зів'яне теж
І моєму горю вже не буде меж

Моє серце б'ється без упину
Як уявлю собі оцю картину
І що мені робити я не знаю
Де тепер тебе я відшукаю

А може я шукатиму тебе даремно
Адже це життя таке буремне
Може мимо я пройду повз тебе
І не знайду те що мені треба

Може я ніколи не знайду свого ідеалу
Адже мені тебе завжди буде мало
Напевне вам ніколи мене не зрозуміти
Адже так як я любити треба вміти

Напевне мабуть ця історія
Не для широкої аудиторії
А для вузького кола людей
Як і переважна більшість моїх ідей

Ніяк не можу я забути до цих пір
Як сказав колись Вільям Шекспір
"Нету повести грустней на свете
Чем повесть о Ромео и Джульетте"

Автор: Стан Михаил, с. Угля, ~зима 2009 г.


Рецензии