Онучка Богдана

Дівчинка маленька,
Ти- нам Богом дана,
Така довгождана
Крихітка Богдана!


Твої  оченята,
Як квіточки льону,
А косички-хвостики,
Мов лляна солома.


Щось уже лепечеш
Й дибаєш по хаті
І не знають втоми
Твої ноженята.


То ж рости велика,
Ти- нам Богом дана.
Така довгождана
Дівчинка  Богдана.
 
                2009р.   


Рецензии