Кохаю!

Я плекаю тебе, як надiю,
А на серцi такий лютий жах!
Менi лячно, що я не зумiю
Разом з серцем злетiти, як птах.
Менi лячно, що я не зiгрiю
Нi тебе, нi серця, нi постiль.
Може й ти мене не зрозумiешь,
Тодi просто мене вiдпусти.
Знову стану сумною та вiльной,
Вiдлечу до безоднi небес...
Я плекаю тебе, як надiю!
До нестями кохаю тебе!


Рецензии