Зiлля

Ти не питай мене чому
Я то зникаю то з'являюсь
Читай мене як новину
Якої так давно чекаєш
Запам'ятай мої слова
І намалюй мене для себе
Колись закінчиться зима
Чекай, бо я прийду по тебе

Ти не питай мене чому
Тебе обрав я серед інших
Пірнай у моря глибину
Моїх думок й бажань грішних
Ліпи мене із самоти
Із ніжності і божевілля
Мені потрібна тільки ти
Ти вже зварила своє зілля?

Бо ти вже знаєш що я буду твій
Бо ти так віриш у палке кохання
Ти така прекрасна ангел мій
Це із нами вперше і востаннє


Рецензии