Осень

    О С І Н Ь

Плаче осінь жовтими сльозами.
Недалеко вже зима, не за горами.
Живопише чарівні малюнки
Малярка, майстриня і чаклунка.

Сіре небо над землею висне.
Жовтень жовтий - лебедина пісня.
Падолисту килимок багряний
Шурхотливо шепчеться з вітрами.

Так гостинно розчинила двері
Неповторної жовтневої майстерні,
Прохолоди відточила вістря
В чистому прозорому повітрі.


Рецензии