Рабочие будни

Знов дзвінок на "03". Знову виклик!
Прорізаючи дня круговерть
Поспішає "швидка" на чийсь відчай.
Вчасно щоб попередити смерть.

Щохвилни бригади готові!
Варто лише роздатись дзвінку,
Виїжджатимуть знову і знову,
День і ніч, ніч і день начеку.

Враз примчать, нададуть допомогу,
Допоможуть здолати недуг,
Знімуть біль і розвіють тривогу,
Розірвавши страждань чорний круг.


Якщо ж погіршиться в кого загальний стан,
Хвороба розведе свої інтриги й чвари,
Тоді, щодня, до послуг городян
Відкриті двері всіх стаціонарів.

В гінекології вагітність збережуть,
Інфаркту виставлять в Т/В надійний щит,
У хірургії кісточки складуть...
Сприятимуть з"явитися на світ
В пологовім будинку ніжні руки,
Відкриті душі й співчутливії серця
В Д/В дитячі вилікують муки...
Також до переможного кінця
І гідно доведуть з інфекцією битву.
Щоб душі не залишили цей світ
Зніматимуть тіла "із леза бритви"
Реаніматори, медсестри й няні ВРІТ.


І хай оцінять труд ваш не відразу,
Хай ще не раз навмисне вас образять,
А ідеалів шукачі нехай вас лають,
Благословен - хто зла не пам"ятає.

Не нарікайте! Ви - рятуєте людей
В свята. у будні, навіть в ювілей!
Забудьте негаразди! У вас свято,
Причетні й вірні клятві Гіпократа!

Всім вам, колеги, я бажаю щиро
Терпіння, мужності. добробуту і миру.
Щоб завжди почувалися щасливо
В сім"ї. в громаді і у колективі,
Щоб працювалося без прецедентів,
Достатків, злагоди і вдячних пацієнтів.

Про милосердя теж не забувайте.
Відповідально, швидко і охайно
Виконуйте обов"язки службові,
Всміхайтеся і будьте всі здорові!


Рецензии