Безысходность

[Б]решет собака,
[Е]ли да ветер…
[З]нак Зодиака
[И]менем светлым

[С]может укутать
[Х]рупкое небо
[О]крики, смуту,
[Д]вери соседа.

[Н]очь наступает,
[О]сени сырость
[С]моет усталость.
[ТЬ]фу, навалилась…
***


Рецензии