Яна бир

          ***
Яна бир чираниб
курмоклик даркор
Зора узворсак
ишк деган занжирни..
Шу балои дардга
хозир нима бор?
Буйнинг тутиб
яйратишга гажирни
Э,жондан хам, туйдик=ку,
истамаймиз
ортик севишни!
Шу каттол ишк
кулида улишни
Ким бор,хой ким бор
узишворинг уни
Майли,буйнимизда..
колсаям хуни..
        ***


Рецензии