Сен суйиб, уйиб кетган куз

        ***
Сен суйиб,
        уйиб кетган бу куз..
бир пайтлар, сулув эди
Анов,
        хазон
            остидаги      
                хас
Хуб магрур,
         вужуд эди..
Тунлар
        самолар
                ардогида
            
Ёритар-ди,
           зулматни
Бир замон-ки,
      ишк чакмогидан
Лат еди..бехит эди..
        ***


Рецензии