Ишк тугилолмади

           ***
Ишк тугилолмади..
         тугилолмаган 
Ой боласидай,
      калтиради,куркди
Бу олам ёт эди...
      хеч хам курмаган
Устма уст,
        гунох килятган
               осийдай.
Жирканди,
   деб,
     мунча мудхиш бу олам?
Бу дилда
    на наво,
        на гунг тилда суз
Пусинди...
     изгиб келар эди алам
               
Ва гижинган,
           жирраки бир куз..
Ишк тугилолмади..
         ***


Рецензии