Ишк кетди

             ***
Ишк кетди самога, магрур-у, сокин
бокмади..кузингга, узинг,сузингга.
Кун-у, тун фаркини билмайин окин
умрин багишламай,кетган изингга
Бокди,юлдузларнинг чакнок кузига
ёлгиз ойга,шайдо кузларин тикди
Сен хам ёлгизсанку...ернинг кизига
хамдард булсанг бас,деб,куз ёшин тукди
Сен эса,излайсан, мосуво инграб
ширин хаёл гирдобларида калкиб
У-чи, рашкдан энди  титрамас,хунграб
энди у, Илохий, куч ишкда калкир...
          ***
            
               
         


Рецензии