Хочу крапельку весни

Хочу хвильку, крапельку весни,
Теплий вітер, що тріпоче коси,
Хочу бачить світлі, добрі сни,
У яких сади, і трави, й роси.

Хочу, щоб у зелень вбрався парк
І щоб сонце променем яскравим,
Лоскотало плечі просто так,
А волосся стало золотавим....


Рецензии