Хай прийде весна

Березень. Початок весни.
Втомились ми вже від зими.
Хочеться тепла і світлого сонечка,
Щоб воно світило в віконечко.
Хай співають пташки
І дзижчать комашки.
І травичка хай прокльовується з землі.
А в ранковій, прохолодній імлі
Щоб чувся дух весни,
Щоб медведідодивлялися останні сни,
Щоб пташки поприлітали
І цвірінькали - співали.
Хай матінка-природа оживає
І хай тепліти починає.


Рецензии