Микроба

На украинском языке.


Жила собі мікроба, вона кашляли любила,
Прийшла в гості до Марійки і  Марійку заразила.
А Марійка все кахи – кахи – кахи тай кахи.
А мікроба хи - хи – хи, ще Марійка, ще кахи.
Наварила мама чаю із малинки та медком,
А мікроба чай не любить, тай із хати хутко вон.
От, Марійка вже здорова, стала дівка гонорова
Чай із медом попиває  злі мікроби відганяє.


Рецензии