Любов кохання

На украинском языке.


І з вечора до рання,
І з рання до вечора,
Моє ти кохання,
Моя ти любове.

І де ж взяти слів,
І де ж взяти мови,
Щоб передати любов
Твою і мою – нашу на двох.

Приплину   в ранню пору  ніжною лебідкою,
Тебе поцілую, як метелик квітку,
Візьму заспіваю, як птаха в гаю,
Про нашу любов: твою і мою.

І як нічка прийде, застеле нашу постіль,
Я обернусь на фею з казок;
І тихим струмочком прилину я  до тебе,
В обійми твої – кохання ріку.


Рецензии