В своих долонях..

На украинском языке.

В своїх долонях тримаю небо,
Воно для мене і для тебе;
Воно зажди зі мною, воно завжди з тобою –
Воно завжди де ти, як і моє серце.

Грозові хмарки, хай будуть тільки на небі;
Дощик ллє тільки небо;
Хай твої очі будуть прозорі –
Сповнені ніжності, любові.

Хай твоє серце стукає – стукає
Своїми маленькими ніжками,
Живе далі і далі –
Розвію своєю любов’ю всі твої печалі.


Рецензии