Говорила Мама Юле... Русско-украинска народная!

Говорила Мама Юле:
Береги жь, родная, честь!
Чтоб не каждый в тебя жулик
По ошибке мог залезть!

"Ось, була б моя воля,
Я б честь давно зашила,
Аль боляче серце коліт
Геній злий - Страшило!

В голові його iголки,
Та i шпильки різніi*
Я жь вже не комсомолка,
А він тип заразний!

Зраженная його я
Любов'ю пристрасної
і у нього як у... коня
Все йде чудово**

Ти жь мене, маманя,
За всі гріхи прости
Якщо не заманет...
Буду честь блюсти"

* разные
** есть кое что ужасное


Рецензии